Skip to content

Vind jouw perfecte woning of vastgoedinvestering

Wil jij wonen of beleggen in vastgoed in Brussel of Antwerpen? Urbicoon bouwt visionaire, future proof appartementen, kantoren en studentenflats in grote steden. Of je nu eigenaar of bewoner bent, vanaf dag één ervaar je de doordachte Urbicoon-mix van beleving, langetermijnvisie, duurzaamheid en kwaliteit.

Royale Belge wint 2 MIPIM-awards in Cannes

Het iconiche Royale Belge-gebouw wint maar liefst 2 awards: 'Best Conversion Project' en 'Best Mixed-use Project' (MIPIM).

Waarom Urbicoon?

Meer over ons
 1. 1

  Luxueus en duurzaam wonen

  Onze gespecialiseerde bouwpartners, zoals (binnenhuis)architecten en bouwbedrijven, hechten veel waarde aan duurzaam, trendy en betaalbaar wonen. We kiezen waar mogelijk voor passiefbouw en combineren functionaliteit (isolatie, warmtepompen,…) met smaakvol design en kwaliteit.

 2. 2

  Aantrekkelijk huurrendement

  Beleggen in vastgoed is kiezen voor zekerheid en rendement. Een opbrengsteigendom is daarom een uitstekende keuze, zeker op gegeerde locaties waar een kapitaalkrachtig huurpubliek aanwezig is

 3. 3

  Toplocaties in centrumsteden

  Urbicoon bouwt originele appartementen, kantoren en studentenflats in grote steden zoals Brussel en Antwerpen. We combineren maximale bereikbaarheid met aangenaam wonen in groene omgevingen.

 4. 4

  Eigen verhuurdienst

  RentMore is onze eigen verhuurservice en levert diensten op maat om jouw leven nog aangenamer te maken. Van onderhoud tot administratie en opvolging: ons team mikt op totale ontzorging. Meer informatie vind je hier.

  Meer informatie
 5. 5

  Toekomstklaar wonen

  Onze projecten zijn gebouwd met oog op de toekomst, klaar voor een kwaliteitsvol leven en om de tand des tijds te doorstaan. Elk gebouw voldoet nu al aan de hoogste energienormen en is gemaakt om z’n waarde te behouden.

Over Urbicoon

Urbicoon-team-photo-web-Bewerkt (1)-1-2

Originele vastgoedprojecten op toplocaties in bruisende steden

Wilt u beleggen in vastgoed in Brussel of Antwerpen? Of droomt u ervan in een van deze Belgische grootsteden te wonen? 

Urbicoon bouwt originele appartementen, kantoren en studentenflats in grote steden. Of u nu eigenaar, huurder of bewoner bent, vanaf dag 1 ervaart u de doordachte Urbicoon-mix van beleving, langetermijnvisie en kwaliteit.

Investeren in vastgoed is kiezen voor zekerheid en rendement. Investeren bij Urbicoon is kiezen voor uw toekomst.

Meer over urbicoon