Skip to content

Beleggen in vastgoed in Sint-Lambrechts-Woluwe: een goed idee?

Sint-Lambrechts-Woluwe is een van de groenste gemeenten van Brussel. Appartementen en huizen in deze wijk zijn dan ook zeer populair. Bent u op zoek naar investeringsvastgoed? Dan is een project in Sint-Lambrechts-Woluwe een verstandige keuze.

Terug naar het overzicht

Slim beleggen in vastgoed: verhuur aan expats

Brussel is met haar vele ambassades en internationale bedrijven een trekpleister voor expats. Als u investeringsvastgoed koopt op een locatie in Brussel die populair is onder expats, dan kunt u zeker zijn van een constante verhuur.

Sint-Lambrechts-Woluwe heeft alles om het voor expats interessant te maken: veel groen, winkels, een Europese school, een ziekenhuis en een goede verbinding met het centrum van Brussel, de luchthaven en de EU-wijk.

Er bevinden zich bovendien verschillende internationale bedrijven en ambassades in Sint-Lambrechts-Woluwe. Ons toekomstige project bevindt zich op slechts 750 meter van de Tervurenlaan, waar tal van deze ambassades gevestigd zijn.

Parken: dé troef van Sint-Lambrechts-Woluwe

Uniek aan Sint-Lambrechts-Woluwe is het vele groen. De gemeente kan bogen op diverse prachtige parken. Denk aan het Georges Henripark, het Maloupark, het Ter Bronnenpark, de Tuin van Geneeskrachtige Planten en het Roodebeekpark.

Er is bovendien veel extra groen te vinden langs de lanen, in de middenbermen en in plantenbakken, wat de gemeente een luxe uitstraling geeft.

Een extra pluspunt van Sint-Lambrechts-Woluwe is dat er een Europese School is. Ideaal voor de opgroeiende kinderen van uw huurders. Bovendien bevindt het Universitair Ziekenhuis (UCL) zich vlakbij.

Onmisbaar bij investeringsvastgoed: goede bereikbaarheid

Sint-Lambrechts-Woluwe ligt in het oosten van Brussel en beschikt over metro- en busstations. Bovendien heeft u een directe verbinding naar de luchthaven en de EU-wijk.

Vanwege de goede bereikbaarheid kozen diverse internationale bedrijven ervoor om zich in Sint-Lambrechts-Woluwe te vestigen. De buurt ligt bovendien vlakbij het hoofdkwartier van NAVO en EUROCONTROL en staat u zo in het centrum van Brussel. Dit alles maakt de wijk zeer aantrekkelijk voor expats.

Een gemeente met karakter

Deze groene gemeente mag dan vooral bekend staan als een residentiële gemeente, er valt zeker voldoende te beleven. Zo vindt u er Woluwe Shopping Center, waar bekende internationale merken verkocht worden. Bovendien vindt u er unieke boetiekjes, een divers aanbod aan restaurants en cafés en culturele centra. Voor ieder wat wils dus.

Daarnaast wordt er wekelijks een sfeervolle markt georganiseerd met lokale producten en is er elke eerste zondag van de markt een grote rommel- en brocantemarkt op het Sint-Lambertusplein, die veel mensen trekt.

Wilt u beleggen in vastgoed in Brussel?

Sint-Lambrechts-Woluwe biedt rust en groen in combinatie met de nabijheid van een bruisend stadsleven. Wilt u beleggen in vastgoed in deze gemeente? Dan is ons nieuwe project in deze buurt zeker interessant voor u. Ontdek als eerste meer over dit exclusieve project.

Ubricoon afb 19