Skip to content

Bespaar meer energie in woluwe promenade dankzij individuele zonnepanelen

Luxe. Energiezuinig. Groene oase. Zo kunnen we ons nieuwste vastgoedproject Woluwe Promenade omschrijven. Toekomstige bewoners van deze luxueuze expatflats gaan een energiezuinig verblijf tegemoet dankzij de individuele zonnepanelen. Deze lagere maandelijkse lasten zijn een extra troef bij de verhuur van uw investeringsvastgoed.

Terug naar het overzicht

Woluwe promenade

Dit nieuwbouwproject is gelegen in de laatste groene parel van Sint-Stevens-Woluwe, vlakbij de EU en de NAVO. Met 24 assistentiewoningen en 60 expatflats vormt Woluwe Promenade een trendy leefomgeving.

Ubricoon 3Ubricoon 4

 

Individuele zonnepanelen

Elke  expatflat van Woluwe Promenade beschikt individueel over een aantal zonnepanelen. Deze nieuwe vorm van energie opwekken zorgt voor een lager individueel energieverbruik. Zo bespaart elke expatflat op energie, dit komt zowel de verhuur als het wonen in uw eigen expatflat ten goede. Lagere maandelijkse lasten zijn een extra troef om uw expatflat te verhuren en er zo rendement uit te halen.

Besparing op uw energierekening

Wanneer u uw eigendom verhuurt, zijn de kosten voor elektriciteit een groot deel van de maandelijkse lasten van uw huurder. Dankzij de zonne-energie die omgezet worden door zonnepanelen worden deze kosten van uw energierekening afgehaald. Hierdoor bespaart zowel u als uw huurder maandelijks heel wat. Naast lagere maandelijkse lasten bent u er ook altijd zeker van dat u steeds dezelfde prijs betaalt. Met het gebruik van zonnepanelen bent u onafhankelijk van energieleveranciers, en dus ook van de energieprijzen. Als de elektriciteitsprijzen stijgen, merkt u daar niets van want de zonnepanelen wekken voldoende energie op.

Uw eigendom wordt meer waard

Een eigendom die beschikt over zonnepanelen voldoet aan hogere eisen op de vastgoedmarktDuurzame expatflats zorgen voor lagere maandelijkse kosten en maakt uw eigendom ook interessanter bij een verkoop in de toekomst.

Assistentiewoningen met tal van voordelen

Naast de 60 expatflats beschikt het project ook nog over 24 assistentiewoningen. Deze serviceflats zijn rechtstreeks gekoppeld aan het aanliggende rusthuis dat uitgebaat wordt door Armonea. De assistentiewoningen kennen als grootste voordeel dat ze recht hebben op een levenslange vrijstelling van onroerende voorheffing. Net zoals de 60 luxueuze expatflats zijn de assistentiewoningen piekfijn afgewerkt en voorzien van een modern interieur. Ze zijn volledig ingericht met parketvloeren, inloopdouche en keuken met Miele-inbouwapparaten.

Interesse in beleggingsvastgoed?

Heeft u interesse in een investering met veilig rendement? Ontdek hier uw investeringsmogelijkheden en laat u begeleiden door een expert!