Skip to content
Woluxe_012

Duurzaam investeren

De rente op spaarrekeningen is en blijft laag. Daarom is het belangrijk na te denken over een rendabel alternatief. Investeren in vastgoed kan dé oplossing zijn om een mooi verdienmodel op te zetten.

 

Vastgoed biedt stabiliteit en groeipotentieel dankzij het vermogen om passieve inkomsten te genereren via huurinkomsten. Bovendien biedt een vastgoedbelegging bescherming tegen inflatie. Door een zorgvuldige keuze qua eigendom en een goed onderbouwde langetermijnvisie kan investeren in vastgoed een krachtig middel zijn om je financiële doelen te realiseren.

Veilig investeren in vastgoed met hoog rendement? Kies voor een betrouwbare en ervaren partner!

 

De voordelen van Urbicoon-vastgoed

 

 • Vastgoed dat z’n waarde behoudt 
  Al ons vastgoed is ‘future proof’. Wat betekent dit concreet? Een laag E-peil, geen aanpassingen nodig om te voldoen aan toekomstige milieu- of energienormen en altijd perfect onderhouden om waardeverlies te vermijden.
 • Kwalitatieve afwerking + toplocatie = hoog rendement 
  We kiezen steevast voor projecten met een toplocatie in of nabij een bruisende grootstad. Daarnaast kan je rekenen op een perfecte afwerking met enkel kwalitatieve materialen en een luxueuze uitstraling.
 • Kapitaalkrachtige huurpubliek
  Ons land telt meer dan 200.000 hoogopgeleide expats die een woning huren in centrumsteden. Huurprijzen van 1500 euro tot 2000 euro zijn standaard voor hen.
 • Eigen verhuurservice
  Je kan gebruikmaken van onze eigen verhuurdienst RentMore. Zo hoef je je niet bezig te houden met het dagdagelijkse beheer van je vastgoed. Dankzij de all-in service van RentMore behoren taken als het opmaken van een plaatsbeschrijving, het opstellen van verhuurcontracten of het innen van de huur tot het verleden. Zo kan jij je focussen op wat écht belangrijk is.

 

Investeren in vastgoed, iets voor jou?

Een vrijblijvend gesprek met één van onze vastgoedadviseurs is altijd mogelijk.

Maak een afspraak