Skip to content
Woluxe_007

Duurzaam wonen

Urbicoon bouwt de duurzame thuis van je dromen.

Als ervaren projectontwikkelaar weten we als geen ander wat kopers zoeken. Met passie, ondernemingszin en focus op innovatieve oplossingen bouwen we meer dan zomaar appartementen. We creëren keer op keer totale woonbelevingen met oog voor een aangenaam, comfortabel leven. Nu en in de toekomst.

 

Elk aspect van onze vastgoedprojecten is zorgvuldig ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen. Van verrassende architectuur tot hoogwaardige afwerking met kwalitatieve materialen: Urbicoon-appartementen ademen aandacht voor detail.

Op zoek naar een energiezuinig nieuwbouwappartement op een toplocatie? Dan ben je bij Urbicoon aan het juiste adres. Steek de sleutel in het slot en ontdek jouw nieuwe thuis, vlakbij een bruisend stadscentrum en openbaar vervoer, maar toch omringd door rustgevend groen!

 

De voordelen van Urbicoon-vastgoed

 • Wonen op een toplocatie 
  Voor elk van onze projecten zoeken we de perfecte balans tussen genieten van een bruisend stadsleven om de hoek en wonen in een groene omgeving. Daarbij zetten we bovendien in op optimale bereikbaarheid en openbaar vervoer op wandelafstand.
 • Nieuwbouwappartementen van de hoogste kwaliteit
  Kies voor luxueuze inrichting met kwalitatieve materialen en technologische innovaties die jouw wooncomfort verbeteren.
 • Energiezuinig vastgoed
  Altijd een lage energiefactuur dankzij diverse energiebesparende maatregelen (zonnepanelen, warmtepomp, isolatie, slimme apparaten,…).
 • Perfecte woonbeleving
  Onze appartementen zijn ingericht met oog voor jouw noden. Denk aan hoogwaardige keukenapparaten, beveiligingssystemen, pakjesautomaten, laadpalen voor elektrische auto’s of fietsen
 • Inspirerende uitstraling
  We werken nauw samen met vooraanstaande architecten, interieurontwerpers en kunstenaars om buitengewone gebouwen te ontwikkelen die wonen transformeren tot een beleving voor al je zintuigen

 

De eerste stap naar jouw droomwoning zet je hier.

Onze vastgoedadviseurs vertellen je alles over onze projecten.

Maak een afspraak