Skip to content

Investeren in commercieel vastgoed

Wist u dat naast investeringsopportuniteiten in residentieel vastgoed, Urbicoon ook een uitzonderlijk commercieel vastgoedaanbod voor u heeft? Ontdek hier het belang van een strategische locatie, de eindeloze mogelijkheden qua inrichting en het aantrekkelijk rendement voor u als investeerder.

  • De ligging van een onderneming is essentieel voor een succesvolle onderneming. De Urbicoon-projecten bevinden zich op strategische locaties met een uitstekende verbinding met snelwegen en openbaar vervoer.
  • Ondernemers drukken graag een eigen stempel op hun zaak. Een commerciële ruimte waar nog alles mogelijk is, zoals bij Urbicoon, is daarom enorm aantrekklijk. 
  • Het rendement van commercieel vastgoed ligt hoger dan dat van residentieel vastgoed (4 tot 6 procent rendement). Verder levert het ook een extra fiscaal voordeel op. 
  • U geniet van een hoge zekerheid betreffende contract en termijn. Sluit langetermijncontracten af met professionele huurders, die niet opzegbaar zijn in de eerste 3 jaar.  

Download de infobrochure voor meer informatie. 

Aanbod commercieel vastgoed

Ontdek hier de verschillende Urbicoon-projecten met een aanbod in commercieel vastgoed.

square schuman

Square Schuman

Op 30 meter van het Schumanplein en vlakbij het Europese parlement en 25 belangrijke ambassades. Investeer in een commerciële nieuwbouwruimte in Square Schuman van 94 m².

Infobrochure downloaden

res schuman

Schuman

Residentie Schuman ligt op een druk kruispunt met veel passage, vlakbij het station Schuman en metrostation Maalbeek. Investeer in een commerciële nieuwbouwruimte vlakbij de Wetstraat van 98 m².

Infobrochure downloaden

6

Royale Belge

Een iconisch gebouw op een goed verbonden locatie vlakbij het Zoniënwoud: dé uitvalsbasis voor expats en lobbyisten. Nog 1 commerciële nieuwbouwruimte beschikbaar van 90m2.

Infobrochure downloaden

pascale

Pascale

Een residentie vlakbij het Jubelpark en de Europese wijk. Een commerciële nieuwbouwruimte in een bruisende wereldstad van 40 m².

Infobrochure downloaden

WV-1

Woluwe Valley

Deze oase van rust ligt vlakbij EUROCONTROL en NAVO en heeft een topverbinding met het openbaar vervoer en de E40. Investeer in uw commerciële nieubouwruimte van 333 m².

Infobrochure downloaden

Interesse?

Krijg meer info via onderstaande opties

Ontvang de infobrochure

Vul het formulier hiernaast in om de brochure via e-mail te ontvangen.

Neem contact op

Neem via dit formulier contact op voor meer informatie, of om vrijblijvend een afspraak in te plannen. 

Disclaimer: Het rendement van een investering kan fluctueren. De indicatieve huurprijzen en/of rendementen zijn dan ook slechts een richtpunt om een beeld te scheppen van wat mogelijk is. Deze cijfers vormen op geen enkele manier een garantie voor de toekomst of de specifieke situatie waarin u zich als investeerder in bevindt. Aan deze cijfers kunt u geen rechten ontlenen.