Skip to content

Investeren in commercieel vastgoed

Wist u dat naast investeringsopportuniteiten in residentieel vastgoed, Urbicoon ook een uitzonderlijk commercieel vastgoedaanbod voor u heeft? Ontdek hier het belang van een strategische locatie, de eindeloze mogelijkheden qua inrichting en het aantrekkelijk rendement voor u als investeerder.

  • De ligging van een onderneming is essentieel voor een succesvolle onderneming. De Urbicoon-projecten bevinden zich op strategische locaties met een uitstekende verbinding met snelwegen en openbaar vervoer.
  • Ondernemers drukken graag een eigen stempel op hun zaak. Een commerciële ruimte waar nog alles mogelijk is, zoals bij Urbicoon, is daarom enorm aantrekklijk. 
  • Het rendement van commercieel vastgoed ligt hoger dan dat van residentieel vastgoed (4 tot 6 procent rendement). Verder levert het ook een extra fiscaal voordeel op. 
  • U geniet van een hoge zekerheid betreffende contract en termijn. Sluit langetermijncontracten af met professionele huurders, die niet opzegbaar zijn in de eerste 3 jaar.  

Download de infobrochure voor meer informatie. 

Aanbod commercieel vastgoed

Ontdek het uniek commercieel vastgoedaanbod in Royale Belge. 

6

Royale Belge

Een iconisch gebouw op een goed verbonden locatie vlakbij het Zoniënwoud: dé uitvalsbasis voor expats en lobbyisten. Nog 1 commerciële nieuwbouwruimte beschikbaar van 90m2.

Infobrochure downloaden

Interesse?

Krijg meer info via onderstaande opties

Ontvang de infobrochure

Vul het formulier hiernaast in om de brochure via e-mail te ontvangen.

Neem contact op

Neem via dit formulier contact op voor meer informatie, of om vrijblijvend een afspraak in te plannen. 

Disclaimer: Het rendement van een investering kan fluctueren. De indicatieve huurprijzen en/of rendementen zijn dan ook slechts een richtpunt om een beeld te scheppen van wat mogelijk is. Deze cijfers vormen op geen enkele manier een garantie voor de toekomst of de specifieke situatie waarin u zich als investeerder in bevindt. Aan deze cijfers kunt u geen rechten ontlenen.