Skip to content

Parkeerplaatsen in Brussel: investeren met huurgarantie

Klinkt een investering die u snel en zonder moeite een vast rendement oplevert u als muziek in de oren? Dan is een verhuurde parking precies wat u zoekt.

De auto is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Desondanks verwoede pogingen van de overheid, blijft de auto het geprefereerde vervoersmiddel van de Belg. We komen nu al parkeerplaatsen te kort en Brussel zal tegen 2030 als deel van haar Good Move-plan ook nog eens 65.000 (bovengrondse) parkeerplaatsen uit het straatbeeld schrappen!

Daar bovenop introduceert Brussel quota voor het maximaal aantal parkeerplaatsen dat een bedrijf mag bezitten. Chauffeurs die komen werken in Brussel zullen dus gedwongen zijn om een goede parkeerplaats in een ondergrondse parking te zoeken. Idealiter met persoonlijke een laadpaal.

Op zoek naar een unieke investering met huurgarantie? Investeren kan al vanaf €150.000 exclusief btw.

Parkingaanbod

Parkings Royale Belge

Onze parkeerplaatsen bij Royale Belge bevinden zich op een toplocatie vol bedrijvigheid. Enkele troeven:

  • Investeren met huurgarantie
  • Beschikbaar vanaf 120.000 euro, exclusief kosten
  • Lasten gedragen door de huurder
  • Professionele uitbating
  • Geïndexeerde huur
  • Mogelijkheid om elektrische laadpalen te installeren
  • Ideale investering voor vennootschappen

Een slimme en rendabele investering

Investeren in een parkeerplaats staat bekend als een veilige investering met een hoog rendement. Het onderhoud van een parkeerplaats is nagenoeg onbestaand, omdat het risico op schade door de huurder heel laag ligt. Als investeerder heeft u dus niet alleen weinig inbreng nodig, maar hoeft u zich ook geen zorgen te maken over verborgen kosten.

En als kers op de taart wordt u niet belast op de huurinkomsten, maar op het kadastraal inkomen (dat opmerkelijk laag ligt). Mocht u minder huurinkomsten, dan € 25.000 per jaar innen kunt u zelfs een btw-vrijstelling aanvragen!

Parkeerplaatsen voorzien van een laadpaal

Een ander voornemen van onze hoofdstad is het bannen van dieselwagens tegen 2030 en van benzine-/lpg-wagens tegen 2035. Wie Brussel in wil, zal dus een elektrisch alternatief moeten vinden. Helaas is er momenteel een groot tekort aan laadpalen binnen Brussel en loopt de overheid achter met de installatie van nieuwe palen. 

Daar biedt Urbicoon een antwoord op: de parkeerplaatsen zijn niet alleen ideaal gelegen (Residentie Schuman in de Europawijk, Royale Belge vlakbij het Zoniënwoud), Urbicoon biedt u ook de optie om deze parkeerplaatsen te laten voorzien van een laadpaal. 

Interesse?

Krijg meer info via onderstaande opties

Ontvang de infobrochure

Vul het formulier hiernaast in om de brochure via e-mail te ontvangen.

Neem contact op

Neem via dit formulier contact op voor meer informatie, of om vrijblijvend een afspraak in te plannen.