Skip to content

Park Avenue, de meerwaarde van Brussel

In het Europees hart van Brussel wordt op dit ogenblik stevig gewerkt aan ons nieuwbouwproject ‘Park Avenue’. Het project is erg geliefd bij investeerders, onder meer omwille van de ideale ligging in de EU-wijk. In deze 73 luxueuze, energiezuinige en kwalitatieve appartementen kunnen heel wat bewoners vertoeven. Het architectenbureau Atelier 224, met aan de leiding Vincent Dupont, zorgde voor de strakke architectuur van deze nieuwbouw.

Terug naar het overzicht

VINCENT DUPONT, GRONDLEGGER VAN DE MODERNISTISCHE ARCHITECTUUR

Met zijn uitmuntende talenten in de moderne, creatieve en strakke stijl is Vincent een stijlicoon binnen de architectuur. Deze stijl komt daarom ook terug in Park Avenue. Het wordt gekenmerkt door de lichte gevel in natuursteen, in combinatie met de zwarte accenten. Het houten balkon omgeven door een moderne, zwarte balustrade springt meteen in het oog. Dankzij het vele glaswerk komt er enorm veel daglicht binnen.

 

RUIMTE VOOR COMMERCIËLE PANDEN

Met zijn 8 verdiepingen kreeg dit nieuwbouwproject een mooie plaats toegewezen. We creëerden extra ruimte voor een aantal handelspanden om de Brusselse economie een steuntje in de rug te geven. Deze panden zijn terug te vinden op het gelijkvloers, met zicht op een binnenruimte.

 

INVESTEREN IN VASTGOED TE BRUSSEL

Investeren in vastgoed is kiezen voor zekerheid en rendement. Als geografisch en politiek centrum van Europa, is Brussel de ideale vestigingsplaats voor de EU, de NAVO en ondersteunende bedrijven. Meer dan 2.000 multinationals kozen Brussel als locatie voor hun Europese hoofdzetel. Rekening houdend met nog eens 15.000 à 20.000 lobbyisten overschrijdt het internationaal huurpubliek in de stad maar liefst 100.000 Eurocraten. Expats zijn bereid om hoge huurprijzen te betalen om dicht bij hun werk te wonen.