Skip to content

Studenten nemen intrek in Roosevelt Square Antwerpen

Het nieuwe academiejaar is van start gegaan! Bijna 40 studenten hebben hun intrek genomen in hun gloednieuwe studentenflat in ons nieuwbouwproject ‘Roosevelt Square’. Met veel enthousiasme hebben zij hun eerste nachten doorgebracht aan de Rooseveltplaats in Antwerpen.

Terug naar het overzicht

Roosevelt Square Antwerpen Roosevelt Square

In april 2016 begon Urbicoon aan de bouw van het nieuwbouwstudentencomplex ‘Roosevelt Square’ gestart. Dit studentencomplex is 8-verdiepingen hoog en telt 37 energiezuinige en luxueuze studentenkamers in hartje Antwerpen. Met zijn ligging op de legendarische Rooseveltplaats en op 15 minuten wandelafstand van de grootste campussen waren de studentenkamers van Roosevelt Square snel verhuurd.

VERWACHTINGEN ANNO 2016

De verwachtingen van de student in 2016 zijn verschillend dan tien jaar geleden. De vraag naar trendy en kwalitatieve studentenflats in een veilige omgeving is enorm gestegen. Maar ook het voldoen aan de normen van de stad Antwerpen is belangrijk. De studentenflats in dit kleinschalig nieuwbouwproject beantwoorden aan de strengste kwaliteitsnormen.

MODERNE, GEZELLIGE GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTES

De studenten hebben toegang tot twee gemeenschappelijke ruimtes. Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime, gemeenschappelijke en functionele keuken waarin elke student zijn dagelijkse kookkunsten kan tonen.

 

 

 

 

Roosevelt Square                  Roosevelt Square Roosevelt Square                  Roosevelt Square

Op de vierde verdieping kunnen de studenten samenkomen in een gezellige en trendy ingerichte ontspanningslounge. In deze ruimte kunnen ze genieten van het adembenemend uitzicht over de Rooseveltplaats in Antwerpen.

 

 

RUIME KAMERS MET 100% PRIVACY

De moderne studentenkamers hebben elk hun eigen badkamer met toilet en douche. Deze kamers zijn allemaal ingericht met kwalitatieve conceptmeubelen en beschikken over een wifi-aansluiting. Sommige studentenkamers hebben een eigen koelkast. Met de lift kunnen de studenten zich eenvoudig van het ene verdiep naar het andere begeven, met zelfs toegang tot de fietsenberging in de kelder.

 

 

Roosevelt Square                   Roosevelt Square

Wij wensen de Roosevelt Square-studenten prettige kotjaren en veel succes met het nieuwe academiejaar!