Skip to content

Tijdloze architectuur in Oudergem

In augustus zijn we aan de bouw van ons laatste nieuwbouwproject Residentie Massart in Oudergem gestart. In het project bieden wij 1 penthouse, 5 appartementen en 6 studio’s aan. Het architectenbureau Assar kreeg de leiding over de architectuur van dit nieuwbouwproject.

Terug naar het overzicht

OP ZOEK NAAR VERNIEUWING

Het architectenbureau Assar is gespecialiseerd in moderne, strakke en vernieuwende architectuur. Deze stijl komt ook terug in Residentie Massart. Achter de strakke architectuur van de voorgevels bevinden zich comfortabele wooneenheden. De combinatie van een wit met grijze gevel met zwarte accenten geeft een eigentijdse touch aan het project. De vele ramen laten het daglicht binnen, terwijl het groene balustradeglas de nodige aandacht trekt.

De architectuur is het resultaat van een creatieproces in een sector met uiterst specifieke noden en eisen. Deze stijl laat u tot rust komen in een buurt waar u zich meteen thuis voelt.

INVESTEREN IN VASTGOED TE OUDERGEM

Investeren in vastgoed is tegelijkertijd kiezen voor rendement en zekerheid. De luxueuze en comfortabele appartementen, studio’s en penthouse van Residentie Massart geven uw investeringsvastgoed een ruime meerwaarde en veilig rendement. De gemeente Oudergem staat bij expats en EU-ambtenaren bekend als een van de meest prestigieuze en veilige gemeente van Brussel.

INTERESSANTE LOCATIE

Op wandelafstand bevindt zich het metrostation, op minder dan 15 minuten staat u aan het Schumanplein op het EG-kwartier. Daarnaast bevindt zich op slechts 1 kilometer het gloednieuwe Delta ziekenhuis dat eind 2017 zijn deuren opende. Het omvat 500 bedden en zal 2500 personeelsleden tewerkstellen. Ook zijn er grootwarenhuizen op wandelafstand van dit nieuwbouwproject.

EUROPESE EXPATS

Te midden van vijf internationale scholen, waaronder The Britisch School, The Japanese School, etc. Naar schatting gaat hier zo’n 2500 internationale leerlingen naar school. Hun ouders zijn expats die voor een lang termijn in Brussel verblijven om te werken. Expats verkiezen een woonplaats dichtbij de school waar hun kinderen les volgen. Op 750 meter afstand liggen de Europese kantoren. Beaulieu, de thuishaven van meer dan 8000 Eurocraten. Dit is de tweede hoogste concentratie Europese ambtenaren na het Schumanplein in Brussel.

Een kapitaalkrachtig en stabiel huurpubliek wacht op uw investering.